Uitlaatservice

Zoekt u een fijne uitlaatservice voor uw hond? Dan kan Koppies Hondenuitlaatservice u wellicht uitkomst bieden!

Een hond de hele dag alleen laten omdat u bijvoorbeeld naar uw werk moet, dat is natuurlijk geen doen, of wellicht ben u slecht ter been? Maar ook gewoon even lekker naar buiten met een paar vriendjes doet wonderen voor uw hond!

Koppies HUS is in april 2019 begonnen en vrij snel uitgegroeid naar 2 groepen waarin maximaal 8 honden gezellig met elkaar kunnen spelen, snuffelen, ontdekken en hun behoeften doen! Niet alleen de sociale interactie onder de honden houdt uw hond "up to date" maar ook het ontdekken van nieuwe geuren, vormen en kleuren is goed voor de hersenen van uw hond. De groepjes honden worden uit dezelfde omgeving op elkaar afgestemd zodat er een fijne harmonie ontstaat en iedere hond zich ook prettig en veilig voelt.

Op 1 oktober 2020 echter kwam het Gooisch Natuur Reservaat (GNR) met een keiharde brief waarin nieuwe regels voorgelegd werden. Er mogen vanaf 15 juli 2021 nog maar 3 honden per begeleider in hun bos komen wandelen. Een catastrofe in uitlaatserviceland want waar moeten wij dan allemaal naartoe?

Uiteindelijk heeft Koppies HUS besloten te blijven wandelen maar dan met 3 honden per keer! Nog steeds gezellig met speelvriendjes en 45 minuten lang een heerlijke wandeling door de fijnste natuurgebieden in het Gooi. En natuurlijk gaan we ook een keer naar het strand want water werkt echt magisch bij honden!

De zoektocht naar een geschikte locatie gaat wel door! Want door de drastische vermindering aan honden die nu nog uitgelaten kunnen worden, betekend dat er dus honden vaker langer alleen thuis moeten zijn en dat moet toch niet kunnen? Wellicht weet u wel iets? Een stuk bos, een verlaten weiland of een braak liggend stuk grond? Tips zijn altijd welkom!

Maar tot die tijd gaat Koppies HUS wel gewoon door. Iedere dag zal er met 3 groepen á 3 honden gewandeld worden in het bos, over de hei of op het strand! Neem gerust contact op voor meer informatie of een intake!