top of page

Uitlaatservice

Zoekt u een fijne uitlaatservice voor uw hond? Dan kan Koppies Hondenuitlaatservice u wellicht uitkomst bieden!

Een hond de hele dag alleen laten omdat u bijvoorbeeld naar uw werk moet, dat is natuurlijk geen doen, of wellicht ben u slecht ter been? Maar ook gewoon even lekker naar buiten met een paar vriendjes doet wonderen voor uw hond!

Koppies HUS is in april 2019 begonnen en vrij snel uitgegroeid naar 2 groepen waarin maximaal 8 honden gezellig met elkaar kunnen spelen, snuffelen, ontdekken en hun behoeften doen! Niet alleen de sociale interactie onder de honden houdt uw hond "up to date" maar ook het ontdekken van nieuwe geuren, vormen en kleuren is goed voor de hersenen van uw hond. De groepjes honden worden uit dezelfde omgeving op elkaar afgestemd zodat er een fijne harmonie ontstaat en iedere hond zich ook prettig en veilig voelt.

Door wijzigingen van reglementen in het Gooisch Natuur Reservaat zijn de groepen (sinds 15 juli 2021) enigszins veranderd. Er wordt nu dagelijks in het bos gewandeld op Landgoed Groot Kievitsdal. Dit bos is speciaal voor uitlaatservices gecreëerd. Het omvat 2 stukken bossen met hoge omheining. Ieder dag huur ik hier 1 uur lang een stuk bos waarop met maximaal 2 uitlaatservices gewandeld wordt. Geen overvloed aan uitlaatservices meer maar ook geen fietsers, ruiters of andere wandelaars.

De honden kunnen nog altijd genieten van een heerlijke boswandeling met alle kleuren en geuren dat de natuur kan bieden en dat is toch wel zo fijn voor onze viervoeters, even helemaal eruit en lekker hond kunnen zijn!

De tijden waarop er gewandeld wordt is als volgt:

Maandag: 13:30 tot 14:30 uur (grotere groep op Landgoed Groot Kievitsdal)

Dinsdag t/m vrijdag: 11:30 tot 12: 30 uur (grotere groep op Landgoed Groot Kievitsdal)

Dinsdag en donderdag: 14:00 tot 15:00 uur (groepje van 3 honden in het GNR)

Op woensdag en vrijdag wordt er dus met 1 (grotere) groep gewandeld.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een intakegesprek!

bottom of page