5qWcSZqaRdmsLApeCLuStQ.jpg

Tarieven

Betalingen

Bij Koppies HUS ontvangt u iedere 4 weken een factuur van de wandelingen die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden. De dagen worden contractueel met u vastgesteld. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld wat u per 4 weken betaald voor de uitlaatservice. De factuur dient binnen 7 werkdagen betaald te worden. Indien betaling achterblijft zijn wij genoodzaakt de wandelingen te stoppen tot de betaling binnen is. Hierover nemen wij uiteraard contact met u op.

 

Op zaterdag, zon- en feestdagen is Koppies HUS gesloten. Vakantieperiodes zullen ruim van te voren met u besproken worden. Deze worden niet gefactureerd. In week 52 en 1 (Kerst en Oud & Nieuw) is Koppies HUS standaard gesloten.

Indien u zelf met vakantie gaat, dient dit ruim van te voren (minimaal 14 dagen) kenbaar gemaakt te worden. Bij niet tijdig melden zijn wij genoodzaakt 1 week door te berekenen zodat uw hond gegarandeerd is van zijn/haar plek.

Mocht uw hond uitvallen vanwege ziekte, loopsheid of om andere redenen, dient u dit liefst 24 uur of voor 8:00 uur af te melden. Meldt u later af dan zijn wij genoodzaakt de wandeling aan u door te berekenen.

Bij een tweede (of meerdere) hond(en) uit hetzelfde gezin, geldt een korting van 25% per hond. Alle prijzen zijn incl. BTW.

ADRES

Koppies Hondenuitlaatservice

P.C. Hooftlaan 32

1398 XP Muiden

Tel: 06 - 3417 8237
info@koppieshus.nl

KvK nummer: 74442716

BTW nummer: NL001931364B03
 

  • email-marketing-icon-email-icon-1
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

"Het grootste plezier voor uw hond!"

KOPPIES Hondenuitlaatservice

© 2019 KOPPIES Hondenuitlaatservice mede mogelijk door Wix.com