5qWcSZqaRdmsLApeCLuStQ.jpg

Tarieven

Intake

Tijdens de intake bespreken wij het gedrag en de gezondheid van uw hond(en).

 

Tevens nemen we de Algemene voorwaarden en het (sleutel)contract door.

Daar opvolgend wordt er een proefwandeling gepland.

 

Puppy's kunnen vanaf 8 tot 12 maanden mee, afhankelijk van het ras.

 

Voorafgaand volgt er een kennismakingsperiode met de bus en kennels zodat uw hond op een rustige en positieve manier mee zal gaan met de ritten. Aanmelden van uw pup kan al vanaf 6 tot 8 maanden. 

GRATIS

Roedelwandelingen

Tijdens een roedelwandeling wordt er 60 minuten in groepsverband gewandeld met uw hond. De contracttarieven hiervoor zijn:

 

1 tot 2 x per week, 1 uur      € 15,00

3 tot 4 x per week, 1 uur    € 14,00

5 x per week, 1 uur              € 12,00

Er kunnen  individuele wandelingen gepland worden, denk hierbij aan een zieke of loopse hond. De tarieven hiervan wijken af van het normale tarief.

Prijzen zijn per wandeling, incl. BTW.

Betalingen

Bij Koppies HUS ontvangt u aan het einde van de maand een factuur van de wandelingen die de afgelopen maand hebben plaatsgevonden. De dagen worden contractueel met u vastgesteld. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld wat u per maand betaald voor de uitlaatservice. De factuur dient binnen 7 werkdagen betaald te worden. Indien betaling achterblijft zijn wij genoodzaakt de wandelingen te stoppen tot de betaling binnen is. Hierover nemen wij uiteraard contact met u op.

 

Op zaterdag, zon- en feestdagen is Koppies HUS gesloten. Vakantieperiodes zullen ruim van te voren met u besproken worden. Deze worden niet gefactureerd. De laatste week van december en de eerste week van januari (Kerst en Oud & Nieuw) is Koppies HUS standaard gesloten.

Indien u zelf met vakantie gaat, dient dit ruim van te voren (minimaal 14 dagen) kenbaar gemaakt te worden. Bij niet tijdig melden zijn wij genoodzaakt 1 week door te berekenen zodat uw hond gegarandeerd is van zijn/haar plek.

Mocht uw hond uitvallen vanwege ziekte, loopsheid of om andere redenen, dient u dit liefst 24 uur of voor 8:00 uur af te melden. Meldt u later af dan zijn wij genoodzaakt de wandeling aan u door te berekenen.

Bij een tweede hond uit hetzelfde gezin, geldt een korting van 25% per hond. Alle prijzen zijn incl. BTW.