top of page
0Q3JzamaRbqHBLlq4fhVeA.jpg

KOPPIES

Laat ik mij even aan u voorstellen:

Mijn naam is Barbara Kop- Groenewegen, 50 lentes jong, ik ben getrouwd en heb 2 heerlijke kinderen (Thijmen, 14 jaar & Eva, 12 jaar) die bij ons op de eerste plaats komen. Daarnaast hebben wij Kiki, een x Podenco Portugués, die wij uit het asiel hebben 'gered'.

Gedurende mijn loopbaan heb ik heel veel op kantoor gewerkt maar heb ik ook enkele memorabele uitstappen gemaakt in de dierenwereld. Zo heb ik bij een dierenasiel gewerkt, een dierenspeciaalzaak en op vrijwilligersbasis voor de dierenambulance en Amivedi gewerkt. Eerlijk gezegd waren dit (en mijn baan als stewardess) de allerleukste banen! Werken met en voor dieren, daar deed ik altijd een paar stappen extra voor. Het was geen werk maar passie!

De laatste 11 jaar ben ik bewust part-time gaan werken zodat ik ook thuis kon zijn voor onze kinderen. Maar uiteindelijk wil mama ook weer meer en mijn wens om voor mezelf te beginnen kan eindelijk werkelijkheid worden! Maar dan wel het liefst waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En laat nu net iemand mij 'ingefluisterd' hebben dat er steeds meer honden zijn die een uitlaatservice zoeken. Deze stap moest ik maken en met heel mijn hart heb ik mij in dit avontuur gestort!

 

Wat dieren betreft, ik kan mij niet heugen ooit zonder dieren in huis geleefd te hebben. Altijd hadden wij wel minimaal 1 hond, katten, knaagdieren en kippen. Ik was ook een echt bevlogen paardenmeisje, meer dan de helft van mijn leven heb ik wel paardgereden en had het liefst mijn toekomst daarin gezien. Maar van jongs af aan heb ik mijn leven moeten delen met honden en katten, zowel in mijn ouderlijk huis als op mezelf. Het huis is ook niet volledig zonder huisdieren!

Om een deskundige hondenuitlaatservice te starten en runnen, is het van belang kennis op te doen/te hebben van onze honden, de verschillende rassen en hun karaktereigenschappen. Voordat ik ben gestart met mijn HUS, ben ik veel meegelopen met een aantal uitlaatservices. Soms doe ik dat nog steeds en we komen elkaar ook regelmatig tegen in diverse wandelgebieden. Daarnaast studeer ik ook en volg ik zo nu en dan een lezing/bijeenkomst. Maar de beste en mooiste ervaringen doe je op tijdens het uitlaten! Zo kunt u er vanuit gaan dat uw hond met veel liefde, passie en kennis lekker uitgelaten wordt!

Hi, ik ben Barbara, 50 lentes jong, getrouwd  en 2 kinderen rijk (Thijmen, 14 jaar en Eva, 12 jaar).

Dieren hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Er is altijd wel een beestje in de buurt. Of het nou een paard, hond, kat, cavia of vis is. 

 

Barbara Kop- Groenewegen.jpg
UlegGyWmS%2BCOX%2BXNTWD2TQ_edited.jpg
%256oCAcgCQduB3OqDOFD4TQ_edited.jpg
bottom of page